Wat we doen

Van eenvoudig label tot complex advies

Een energielabel voor uw appartement?  Of voor uw kasteel , zoals hiernaast Kasteel Bouvigne? Een uitgebreid energieadvies in verband met een vergunningsaanvraag voor een hotelcomplex? We kunnen het allemaal, omdat alle specialisaties binnen ons team vertegenwoordigd zijn. Van zonne-energie tot installatietechniek en van duurzaamheid tot vastgoedinspecties. 

Energielabel

EnergielabelDirect levert energielabels voor woningen en utiliteitsobjecten (kantoren, bedrijfspanden, horeca, winkels, industrie, etc). Het label is 10 jaar geldig en geeft aan hoe energiezuinig het pand is. Meer
informatie vindt u op de website van RVO.

Maatwerkadvies en Energieadvies

EnergielabelDirect is van alle markten thuis. Indien u informatie wilt over bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen, een maatwerkadvies, het verplichte C-label voor kantoren, een EED of de EML, dan kunnen we u ook van dienst zijn.

Subsidie gemeente Breda

Energielabeldirect heeft voor de wijken Doornbos en Hoge Vucht in 2023 meer dan 100 pre-energielabels opgesteld in het kader van de subsidieregeling van de gemeente Breda. In 2024 komen daar nog een groot aantal bij, ook voor de wijk Tuinzigt. Klik hier voor meer informatie.

Energiebesparende maatregelen

Om een goede indruk te krijgen van alle energiebesparende maatregelen die mogelijk zijn, hebben we ze allemaal op een rijtje gezet, inclusief aandachtpunten en de voor- en nadelen.

Wie gingen u voor

Meer informatie?

EnergielabelDirect levert energielabels voor woningen en utiliteitsobjecten.  Het label is 10 jaar geldig en geeft aan hoe energiezuinig het pand is. Wilt u meer informatie over energielabels en wat dit voor u kan betekenen? 

Maak direct een afspraak

Maak een afspraak voor een (pre-)energielabel voor een woning in Breda, Terheijden, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout of Etten-Leur. Ga dan hieronder verder. Voor al onze overige diensten kan je even contact opnemen. Sluit daarvoor deze pop-up en ga naar onze contactpagina.

Woon je in: Breda, Terheijden, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout en Etten-Leur?