Over ons

Betrouwbare kwaliteit

EnergielabelDirect is specialist op het gebied van energielabels en energiebesparende maatregelen voor woningen en utiliteitsgebouwen. Geen opdracht is ons te groot, klein, saai of moeilijk. Bij grotere opdrachten werken we samen met een flexibele club externe adviseurs, die minstens zoveel waarde hechten aan kwaliteit als wij.

Zo hebben we voor iedere klant een passende oplossing, van makelaar tot productiebedrijf en van particulier tot vastgoedbelegger. 

Ons team

De adviseurs van EnergielabelDirect zijn allemaal gediplomeerd en hebben een uitgebreid opleidingstraject achter de rug. Ze zijn betrouwbaar, houden zich aan hun afspraken en staan op de door u gewenste tijd voor de deur. Daarnaast werken ze snel, maar zonder onze hoge kwaliteitsstandaard uit het oog te verliezen.

Menno Koenst

Adviseur energiebesparing

Arjan Boers

Adviseur energie & installaties

Dion Nieuwenhuize

Adviseur energie & duurzaamheid

Joost Rienks

Adviseur energie & verlichting

Willem van Kastel

Technisch adviseur vastgoed

Diverse specialisten

Menno is een rasechte labelspecialist. Hij heeft in 2017 als één van de eersten in Nederland zijn diploma ‘energielabeladviseur’ gehaald.
Arjan is het brein van onze club. Hij schrijft mee aan het opnameprotocol, maakt examens, maar weet vooral echt alles over energiebesparing.
Dion, de Benjamin van ons gezelschap, is vooral een duurzaamheids expert en mensenmens. Hij geeft zelf ook het goede voorbeeld door in een Tiny House te wonen.
Joost is de cijferman. Hij kan exact berekenen welke energiebesparende maatregelen het meeste opleveren en hij is tevens een briljante Excelvirtuoos.
Willem is van ons het meest bouwkundig onderlegd. Geen constructie of installatie is hem vreemd en hij kan daardoor altijd de juiste oplossing bedenken voor uw energiebesparingsvraagstuk.

Meer informatie?

EnergielabelDirect levert energielabels voor woningen en utiliteitsobjecten.  Het label is 10 jaar geldig en geeft aan hoe energiezuinig het pand is. Wilt u meer informatie over energielabels en wat dit voor u kan betekenen? 

Maak direct een afspraak

Maak een afspraak voor een (pre-)energielabel voor een woning in Breda, Terheijden, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout of Etten-Leur. Ga dan hieronder verder. Voor al onze overige diensten kan je even contact opnemen. Sluit daarvoor deze pop-up en ga naar onze contactpagina.

Woon je in: Breda, Terheijden, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout en Etten-Leur?