energielabel aanvragen
voor uw woning

Bij de verkoop van uw woning móet u voortaan een energielabel laten zien. Niet zomaar een papiertje, maar een officieel document, opgesteld door een gediplomeerd adviseur. Klinkt lastig, maar wij regelen het direct voor u. 

In 3 stappen een

Energielabel++

1

Neem contact
met ons op

Gaat u uw woning verkopen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken met u een afspraak voor de woningopname.

De adviseur voert de woningopname uit

Een van onze adviseurs neemt de woning ter plaatse op. Zorg dat u zoveel mogelijk informatie van de woning beschikbaar heeft, zoals bouwtekeningen en facturen van verbetermaatregelen.

2

U ontvangt het energielabel

De opnamegegevens worden verwerkt en u ontvangt digitaal het energielabel inclusief besparingsadvies.

3

Energielabel++

Naast het energielabel, biedt EnergielabelDirect normaal gesproken nog twee pluspunten aan. Dit noemen wij het Energielabel++. Deze pluspunten betreffen de onderstaande opties. Momenteel ligt de prioriteit echter bij het snel leveren van de verplichte energielabels; het EnergieBesparingsadvies is daarom momenteel niet leverbaar

U hoeft de factuur niet zelf te betalen. De notaris vergoedt ’m uit de overwaarde, bij de verkoop van uw huis. (Deze service kunnen we helaas niet aanbieden, als we uw aanvraag bij een van onze partners onderbrengen).

Het EnergieBesparingsadvies. Dit is een beknopt en helder overzicht van energiebesparende maatregelen voor uw woning, inclusief de kosten. Een onmisbare aanvulling op de verkoopbrochure! NB: in verband met de huidige grote vraag naar energielabels worden er momenteel geen EnergieBesparingsadviezen geleverd.

Waarom kiest u voor
EnergielabelDirect