Energielabel aanvragen

Wij maken het je makkelijk, makelaar

Beste makelaar, dank voor je bezoek aan onze website.

De vraag naar energielabels overtreft alle verwachtingen, maar we doen ons uiterste best om toch aan alle aanvragen te voldoen. Lukt het ons niet zelf, dan regelen we het via een van onze partners.

Kortom, je kan je klanten gewoon naar ons blijven doorverwijzen, want EnergielabelDirect regelt het voor je.

Energielabel++

Normaal gesproken leveren wij het Energielabel++. Dat is het verplichte energielabel, met als optie onderstaande pluspunten. Momenteel ligt de prioriteit echter bij het snel leveren van de verplichte energielabels; het EnergieBesparingsadvies is daarom momenteel niet leverbaar.

Een EnergieBesparingsadvies. Dit is een beknopt en helder overzicht van energiebesparende maatregelen voor de woning, inclusief de kosten. Een onmisbare aanvulling op de verkoopbrochure.

De kosten kunnen door de notaris worden vergoed uit de overwaarde. (Deze service kunnen we helaas niet aanbieden, als we uw aanvraag bij een van onze partners onderbrengen).

In 3 stappen een

Energielabel++

1

Neem contact
met ons op

De woningeigenaar neemt contact met ons op (076-8886223) en maakt een afspraak

De adviseur voert de woningopname uit

Een van onze adviseurs neemt de woning ter plaatse op. Zorg dat er zoveel mogelijk informatie van de woning beschikbaar is, zoals bouwtekeningen en facturen van verbetermaatregelen.

2

Ontvang het energielabel

De opnamegegevens worden verwerkt en het energielabel wordt digitaal opgestuurd.

3

Waarom kiest u voor
EnergielabelDirect